День народження Пiтко Б. М. 2022

Геннадий Евсеев
Вітаємо, Богдане Михайловичу,з днем святковим!
Народження, це таке свято,  яке Вас привело у світ!
Де так всього, всього багато!
А ще від нас такій привіт!

Для багатьох робітників, ви… світило ясне
Не тількі по роботі, а й в житті!!!
За вами тягнеться прекрасне…
Роботи всі… такі круті!

Церковна чаша, стіл слюсарний,
Або звичайний штамп залізний,
Який  із бляхи виріб гарний,
Згинає в правильні кривизни !!!

Папери в повному порядку,
У шафі книжній, на правильній поличці!
Рядами папки і журнали,
Робочі, ваші, рукавички…

Так ви роботи не цурались!
Ставали коло мене часом…
Ми з вами десь навіть змагались!
Робили штуки с прибомбосам…

Тепер нам є про що згадати!
Ми любимо той час із Вами!
Коли ми вчились працювати…
Жити буремними роками…

Минув той час, святкуєм свято!
У Вас зібралася родина!
Це то велике… гарне щастя!!!
І найдорожча в вас хвилина!

Тож я бажаю вам радіти!
Любов ту гарную живити!
Щоб в хаті все шуміли діти!
І все будо з словом любити!

Щоб Бажа ласка була з Вами!
А ви здоровим бодрячком!
Щоб нестаріли ви з роками!
І були гарним добрячком!
14.06.2022 00,00