День вчителя!

Геннадий Евсеев
Проходять діти з класу в клас,
Так не помітно линуть роки!
Ми пам‘ятатимемо вас
Ваші прості, складні уроки!

В житті задачку розв’язать
Поможе приклад біля дошки.
Навчила школа рахувать!
Книжки читать, любити кошку!

Я буду завжди пам‘ятать
Як ми вас дружно обіймали!
Разом ходили в парк гулять…
Після канікул 1 вересня чекали!

Будьте здорові, вчить дітей!
Щоб мир в країні будували!
Чекайте в гості,нас, гостей…
Ми школу завжди пам‘ятали!
2.10.2022 12,22