Раiса Приходько Латки

Геннадий Евсеев
Тільки зашию, знову рветься
Ота місцина, що біля серця.
А чи у серці? Ніхто ж не знає,
Де саме душу тіло тримає.

Скажіть мені, де брать латки,
Позашивати щоб усі дірки?
Бо з'їдає душу гнітючий біль,
Новини сиплють на рани сіль.

Ту сіль дощем не змиє осінь,
Вона не зникне і на морозі.
Питаю: "Сльози її зберуть?"
Душа шепоче: "Так. Мабуть."

Раiса Приходько

ВІДПОВІДЬ:

Тільки молитви душу латають!
Віра у Бога сили дає!
Навіть всі ті хто Бога не знає,
В молитвах знаходить щастя своє!

В школі вивчав атеїзм піонером…
Але звертався до Бога як вмів!
І будучі майже пенсіонером…
Я озернувсь і зрозумів…

Що все що просив у Господа Бога,
Все я отримав і ДЯКИ ЙОМУ!!!
8.11.2022 14,35