Далекi молитви

Владимир Шеврон
Далекі молитви.
Де інші землі, світи
Де мовлять інакше,
Де пустота
А ти там, людина божа

Далекі молитви
На іншій стороні
Інакшій підніжній тверді
Де звуки й шуми
З Всевишнім розмови

Куди б не занапропастилися ми

Молитися в далеких місцях:
звертатися вголос, запитувати не-себе,
шукати запитуючи і знаходитися в відповідях
2023