Тополиний змах

Игорь Герасименко Кременчугский
Тихо линув
тополиний
пух.
Тупо линув.
Дух на мухи
дмух!

На потухлі.
Видув тільки
двох.
Був похилим
і не дихав
мох.

Птах поранений
коханням
пах.
Тихо линув
тополиний
Бах.