День дочки

Геннадий Евсеев
Всесвітній день дочки настав!
Наталю, раді з цим тебе вітати!
Щоб час тривог скоріш пропав,
І діти досхочу могли гуляти!

Щоб ти раділа в кожним дні!
І не морочив тебе смуток,
Щоб квіли квіти на вікні!
На все хватало тобі суток!

Зоров'я, щастя і любові!
Щоб знали труд таій всі у Львові!
Щоб ти веселою була і в гості
Вже скоріш прийшла!
12.01.2023 6,30