25 рокiв webasto

Геннадий Евсеев
25 років... великій шмат часу.
Доволі відомий в країні проект!
Проект, якій зібрав гарную касу...
Всім хто брав участь великий респект!

Ми підключались по ходу до діла,
Праця триває, робота іде!
Зарплата завжди тут була тільки біла!
Концерн наш завод у гору веде.

В цеху, в нас навчають робочих професій!
Слюсар став зварнником, а я амадіст)))
Тому не буває практично депресій!
Не має роботи -йди до Беня ШТАМПІСТ!

Всі поважають начцеха Вебасто,
Бо він на відправку готує весь «фарш»!
І хоч виконання робіт буває смугастим.
Відправка вчасно готує свій марш!

Звісно що в нас впорядковані служби,
Від яких залежать поставки і бит...
Колектив згуртований на принципах дружби!
Має зразковий і фаховий вид!

Відзначити треба також казначейство!
Зарплата стабільна і виплати в срок!
Яке не було б у світі злодійство...
Якій би валюта не зазнала порок!

А для станків і зручного приладдя,
Яке не витримує деколи штурм!
Внас служба ремонтників впорядкує безладдя!
І все призведе до існуючих норм!

Тож в котре згадаєм наших засновників!!!
Дякуєм Вам- великій респект!
За цей незвичайний Вебасто проект!
5.06.2021 року амадіст.