8 березня

Геннадий Евсеев
Вітаю всіх дівчат з весною!
Сьогодня свято всіх жінок!
Іду за квітами з раненька,
На підвіконику горошок...

Я люблю всіх вас цілувати!
Бажати щастя різних благ!
Красу, характер цінувати,
Як що він є то і засмаг!

Тож я здоров’я всім бажаю!
Любові до гарного життя!
Всіх як жінок вас поважаю!
І маю гідне почуття!

Для мене ви самі красиві!
Миліш за вас ніде нема!
Мої ви милі, чорнобриві!
І я хорош із усіма!
8.03.21 8,18