Бузок

Геннадий Евсеев
Кущі бузка квітуть на вулицях весняних!
Аромат кружляє бузковий і густий!
Рядами на клумбах шикуються тюльпани.
І кожен з них по своєму крутий!

Радіє око, є чим мілуватись,
Навколо зелень і різна гарнота!
На гілці голуби хочуть цілуватись,
І лиш війни скорботна гіркота,

Засмучує мій настрій добрий...
Тривогами сирен, новинами з війни.
Я вірю в мій народ хоробрий!
І в крах московськой сатани!

Бузок розкрив свої духмяні квіти!
І хочеться отримати букет!
Весні яскравій з квітами радіти!
Як ППО знищенню ракет!

Бузковий рай, кущи навколо
Кожний гарніший, великий і малий!
В особняку, або там біля школи...
Кожен з них... по своєму... крутий!
11.05.2023  3,03 автор