ЛЮБА

Геннадий Евсеев
Як же багато у цьому слові теплих хвиль!
Одного погляду Любаши…
І ти летиш за дев‘ять миль!!!
Щоб з ранком добрим привітати…

Вона чарівна… бо ЛЮБОВ,
З нею завжди твоє натхнення!
Коли побачиш її знов,
Вона це Боже сотворіння!

Проти любові невстоїть
Ні що на цьому білім світі!
Вона і ворога сразить,
І подарує гарні миті!

З Любов‘ю треба жить у серці!!!
Щоб місця злу там не було
Аби туди не влізли черті!
Щоби це щастя серденько відчуло.
10.11.2022 7,16