Тонкощi пiдходу

Владимир Шеврон
Напевно, її пам’ять довша за її зріст,
Здається їй пасує той життєвий наріст –
Досвід, штука вселика.
Напевно, її пам’ять все-таки тривка.

Яких властивостей набуде хронометраж сюжетних подій
Короткого наступного оповідання, про зазори в японське існування,
Якщо знайдуться ці тунелі і наша зустріч виявиться нетривка?
Спустить до Японського архіпелагу Володимирська гірка

2023-05-31

*як тема, картина до віршу: використана моя художня картина
"футболка - T;;; - Tїshatsu -;"