***

Гасан Раджабов
Вазалак хядар дахан,
Чве уммат калин хурай.
Рагукандин нурар дахан,
Чвас дуях ачух хурай.

Ми мажлисин вун аеси,
Мубарак хурай ве цакин.
Иркар рази хуна аман,
Сад-сайис хурай дарман.

Мурадар бегем хуна,
Чун куда яг дагурай.
Умматар муку килар хе,
Арай хулматар хурай.