Фарбованi стiни в коридорах

Владимир Шеврон
Стихли шуми ходьби
Полився ехом гул у коридори
В свої темні і коричневі нори
Часом сни снились і про те
Як там блукав і між проходами ниряв

Секрет із ліфтом.
Секрети сан-пропусника
Секрети непрацюючих карате-залу і буфета
В тонах різних кольорів і настінних розписів

«Зима-холода, одинокие дома…»
Сніг лапатий засіває поля
по лікарні блукає дитяча душа,
тут, напівтемрява і запахи підлоги, цементно-цегляна
оазиси кіосків.

2023-05-25

До Концепту: Дитячі Балачки