KAJ TIEL PLU

Ñåìåí Âàéíáëàò
muziko kaj teksto de S.Vajnblat

Ho, cxarmulin’
De mia kor’,
Vi kun obstin’
Ne kuru for!
Atendas nin
cxiela blu’,
Mi amas vin
Kaj tiel plu.

Refreno: Mi revis kaj suferis, |
Al vi mi telefonis, |
Sed vane mi esperis, | 2-foje
Sed vane vortoj sonis. |

Min vokas nun
Mirakla tag’,
Karesa sun’,
Belega lag’,
Odor’ de pin’
Kaj birda bru’.
Mi amas vin
Kaj tiel plu.

Refreno.

Al vi pri l’ sent’
Fabelos ond’,
Kaj kantos vent’
Pri la renkont’.
Esperas gxin
Mi kun persist’,
cxar amas vin
Esperantist’.

Refreno.