Галина

Геннадий Евсеев
Галичина завжди була чарІвна!!!
Вона з давен культурна і славетна!
Тому Галина в Україні королівна!
У всій красі гарнюлічка шляхетна!

Якій коритися велів сам Бог!
Красою наділивши і вміннями своїми,
Вона відповідно до усіх вимог
Центральна у етнічній Україні!

Її таланти підкоряють світ!
Готує все божественно як фея!
І жити хоче тільки серед квіт!!!
Їх всюди повна галерея!
3.06.2023 01,43