my winds

Легкая Ложь
you saw my portraits, don't impressed?
i am not more, i always less
i am not what you always thinks
because you never saw my wings

i follow roads, all alone
not someone property or own
my life as kinf of crazy swings
i always have my hidden wings

you think, it's complicate? it's right
i born achive and not to fight
i never leave a phones or links
you'll never see my own dark wings