Знов чекаю на тебе тут

Вероника Удовиченко-Ивашина
Мовчазна моя ніч, пуста —
Я тебе проводжала вдень…
А тепер напишу листа,
Як ще хочу нових пісень…

І обіймів бажаю так,
Наче завтра залишу світ,
Щира ніжність в твоїх руках,
Лиш для мене на сотні літ…

Хай намріянє те життя,
Бо так довго і не живуть,
Знов шепочу твоє їм’я,
Знов чекаю на тебе… тут…
(Ніка)
Червень 2023