Сучаснiку

Анна Атрощенко
Каб шчаслівым быў твой дом,
Ангел затуліў крылом...
У шляху -- Гасподзь збярог,
Не забыў родны парог!
Шанаваў сваю Айчыну,
На чужбіне -- не загінуў!
  Карціна Галіны Рамадзіной -Сямёнавай. Расія.