Я хочу до тебе

Виктория Гребенюк Роженкова
Я хочу до тебе...

Я хочу до тебе крізь тишу  і стіни,
Я хочу до тебе в уяві своїй...
Я хочу до тебе,мій любий постійно,
Так хочу цілунком торкатися вій...

Я хочу до тебе крізь ці кілометри,
Я хочу до тебе, до твого плеча...
Та ти недосяжний,як гори Ай Петри...
І серце моє охопила печаль...

Я хочу до тебе листочком в кишеньку,
Я хочу до тебе крізь час і крізь сон...
Я хочу до тебе на нічку одненьку...
Щоб серце і тіло з твоїм в унісон.

Я хочу до тебе промінчиком теплим,
Я хочу до тебе хоча б крадькома...
Усі перешкоди з тобою потерпим,
Бо те, що між нами ні в кого нема...
5 07 2023 р
Вікторія  Г Р М