Молитва

Вячеслав Малыченко
Спаси от гибели Россию,
Спаси от алчности и лжи,
Спаси от дьявольской рутины,
Спаси от дьявольской игры.

Спаси от мук и от страданий,
Спаси всех наших матерей,
Спаси от грусти и печали,
Спаси отцов и сыновей.

Спаси от голода Россию,
Спаси от царства богачей,
Спаси от зла и тёмной силы,
Спаси от жадности царей.

Спаси от вечного проклятья,
Спаси от смерти и войны,
Спаси от пагубных желаний,
Спаси от яда сатаны.