Сонца хiлiцца на захад...

Юрий Боровицкий
***
Сонца хіліцца на захад.
Астывае летні дзень.
Сонца - як чырвоны яхант -
Хіліць ад бярозы цень.

І, як сіні яхант, неба
Над бярозаю плыве.
Дню нічога больш не трэба,
Ён як трэба дажыве.

06. 06. 2023 г.