Силаи рахм. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Дар гирдоби хаводис хама чун чангу гардем,

Дар мулкхои бегона моху солхо мегардем,

Ёрон бо чашмони чор рохи моро мепоянд,

Силаи рахм кунему з-онон чудо нагардем.