Бо дуст бинишин. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Имруз ганимат дону бо дуст бинишин,

То рузи чудои пушаймон нашави,

Харгиз нагирад чои дуст хеч хамнишин,

Дар базми шох хам дустро пазмон мешави.