Iubire, esti in sinea mea

Анна Левандовски
Iubire, esti in sinea mea,
In inima, in gand, in suflet.
De scutur norii fulgi de nea,
Ori vantul crunt si aspru sufla,

Ma-mbratisezi mereu duios,
Ma-ncalzesti, ca blandul soare,
Pe drumul lung, periculos
Sustii cu binecuvantare.

Tu esti lumina mea, un far,
Esti calauza-n calea vietii,
Refugiu, casa, sanctuar,
Cand ma apasa o tristete.

Tu esti necontenit izvor
De bucurie, fericire,
Si doar cu tine simt ca zbor,
Suava, tandra mea iubire.