Якби...

Алёнушка Коваленко
Якби могла я бути поруч з тобою
В кожний потрібний для тебе момент,
Я б обійняла тебе собою
І забрала би все, що тяжить тебе.

Якби могла я мати крила,
Я прилетіла б до тебе вночі..
Тебе я крилами цими зігріла б,
Торкаючись ніжно твоєї душі..

Якби могла я стати водою,
Я б змила думи твої сумні..
Якби могла я бути з тобою,
Я би енергії дала тобі..

Та не доступні ці мені чари..
Лиш тільки в серці моєму ти
Тримайся любий, я вірю..чекаю..
Лиш тільки будь ти здоровий.. Живий
;;;;;;