Галининi квiти

Геннадий Евсеев
Моя Галина любить гарні квіти
Вони у хаті, балконі, під вікном!
Піклується про них немов це діти!
Кожну огортаючи любов'ю і теплом!

Що разу дає їм їсти, пити,
Захищає від підступних ворогів!
Які нападаючи не дають їм жити
Я би так боротись, повірте, не зумів!

Як розтанув тількі білий, лютий сніг,
В нас квітастий під вікном відкривається сезон!
Глядацькі симпатії зберіг!
Минулорічний наш у квітах весь газон!

Тож всі бажають квіткам знов цвісти!
Всім ворогам на люте їхнє зло!
Щоб навіть далеко з висоти!
Було всім видно як квітасте чудо ожило!
5.06.2023 11,50