Сильна людина

Ярослав Шарах 5
Тяжко, все ниє пошкоджена рана,
Мліє тіло, бентежить душа.
Порушений сон, плететься година.
Та ж кімната і все та ж стіна.

Де брати сили? Рухатись далі,
Повернутись в минуле життя.
Сміятись, тиснути на педалі.
З голови викинути весь бруд до сміття.

Почати, старе слово почати,
Але так по новому звучить.
На ново, на ноги ставати.
Тіло не хоче, як двері скрипить.

Допоможуть люди, що знаходяться поруч.
I ти собі, як можеш допоможи.
Повернися праворуч, ліворуч.
Якщо поможе, то рви, та кричи.

Час лікує, загоює кровотечі,
Пісня, біль душі притупляє.
Вже не чути осколків картечі,
Та й до речі дитя підростає.

Рухайся, ти сильна людина!
Рух повертає в життя.
Рухайся, ти сильна людина.
Доки колотиться твоє серцебиття.

21.05.23р.
Ярослав Шарах.