Selfi

Илона Казимерска
Selfi...
czyli autoportret nowoczesny
na wyciagnieciu wlasnej reki  tu i teraz moment zlapany
czy to jest zbawienny swietlik
we wlasnym domu zbudowanym
do wnetrz powszednich?
Tak! i to jest oczywiste
i jakze adekwatne do teraznejszych
wydarzenie,
ktore to my uwypuklamy
wlasnorecznie.
I to nie wazne czy to na kijku czy bez niego,
sie liczy fakt, ze rezyserem sama jestem...
03.06.2023 ©Copyright: Ilona Kazimierska

PS wszystkie uwagi oraz fotografie sa autora