Два ангела. Памяти погибших на Херсонщине

Надежда Житниченко
Два янголи маленьких на руках
Вона тримала, дві свої надії,
Таке бажала довге їм життя,
Такі були щасливі її мрії...

І не лякала клята та війна-
Вона все зможе, захистить малечу!
І навіть, якщо буде зовсім жах,
Тоді вже, мабуть, зважиться на втечу...

Але біда, як завжди, на поріг,
Прийшла, коли найменше те чекали,
Здригнулася земля, і вітер стих,
І перші краплі сліз на землю впали....

Швидка вода, така була швидка...
А порятунок - десь іще далеко,
І найдорожчий скарб свого життя
Вона взяла... Та вже злетів лелека... 

Немов чекав, щоб їх забрати знов,
На грішній цій землі їм місця мало,
Але сильніша мамина любов,
Так з ними на руках у воду й впала...

Так разом й попливли- два немовля,
Непрожитих життя два і надії,
І мама молода, й швидка вода
На дні враз поховала її мрії...

P.s.На Херсонщині  захлинулася та втонула мати з грудними двійнятами  на руках, не втримавшись під час повені на своєму даху за трубу.