Чиiми

Владимир Шеврон
Чиїми

Чиї вітри, як течії
Бувають різкі, аж жахливі
По мірі ліній берега їх бідні в’ються хвилі,
Лиш вздовж їх течії їх пальці грізні?

Чиїми вітрами крутить в голові,
Напрошуючи буря накрити тихе плесо,
Цілющий осад підіймаючи із дна,
А серед думок вита первісна хімія?

Суєти

2023-06-11