човни думок

Гелена Смилянская
 час за вікном не парад,
наче хвиля, стежка,
ти бережеш думки,
насіюєш їх у день
обережно,
дощ обмиває краї їх,
крізь краплі лиже,
ти зазіхаєш  йти далі й далі,
чи нижче, чи вище,
не знаєш, де зостанешся,
де якір кинеш,
серце покаже, де пристань,
де човен стане,
там і зупинишся в сяянні,
ангел, авжеж, підкаже



08.14
12/06/2023