Плаче Кривий Р г

Елена Ярошенко 21
Відлітали душі
Від землі до неба.
Сльози рідних душать:
«Не іди! Не треба!»

Хтось кричить, благає,
Сил знайти не в змозі:
Дім з людьми палає
У Кривому Розі.

Рій ракет зі свистом
Ніч лиху кромсали,
Падаючи в місто,
Де всі люди спали.

Ранок не зустріне
Молода родина.
Мати не обійме
Донечку і сина.

Як ту біль здолати?
Як це пережити?
Може хтось сказати?
Може хто навчити?