Принцип балансу

Валентина Руда
Ми не герої, ми робимо звичайні речі!
Герої - це щось із космосу...
А ми просто люди...
Але скільки може бути величі в Людині - якщо вона виявляє всі найкращі свої якості!
Цей світ рухають люди, які люблять життя!

І так вже склалося, що світ побудований за принципом балансу - чим більше зла чиниться, тим більше потрібно добра, щоб його врівноважити....
І це не дивно, що поряд з сусідом - людожером Бог поселив добрих, дбайливих і сильних духом українців!
Поряд з рабами Всевишній поселив вільних!
Ми врівноважуємо цю велику прірву зла своїм добром!

І нехай Всевишній, усі сили Небес, землі і океанів, всього видимого та невидимого стануть у поміч нашим Воїнам Світла!

І нехай ми зможемо переважити все зло в собі якостями всього найкращого і найсвітлішого!
І просто зможемо бути людьми, і дозволяти бути собі вразливими та не ідеальними...

Бо ми живемо у світі, де ідеалів не буває!
А є лише ті, хто врівноважує цей світ ...

13.06.2023.  м. Київ