Брать по вере

Ирина Юрчук
"Брати" по вірі

Взяв лжеапостол тесаний ціпок
Й позабивав всіх віруючих пастви.
Ніколи не вживайте без лапок
"Братів", щоб в їхні лапи не попастись.

На тлі війни чи не на часі вже
Слова навчитись правильно вживати,
Коли "брати"  прийшли до нас лише
З одним єдиним наголосом – брАти?