Природа квiтне

Галина Чехута
Ромашки літо в коси заплітає,
Повітря пахне ароматом трав.
Приємний спогад тихо навіває
Акорди чистих трепітних октав…

Тягучий запах – як привіт з дитинства!
Гаї і луки ніжність роздають.
Лікує душу аура живильна,
Звільняє розум від тривожних дум.

Жага міцніє, хочеться вбирати
Тепло і сонце, запах, кольори,
Щоб восени і взимку споминати,
В думках стежками літніми пройти.

Природа квітне, душу й серце пестить,
Зникає розпач, прояв сили зла…
І тільки думка про війну бентежить,
Дотла руйнує радощі життя…