Другу

Галина Максимова 6
Вовчка, щиро вітаю тебе з днем народження!

Сьогодні день поклав на плечі рік,
Та хай душа не плаче, не сумує -
Таку нам Долю Бог всім передрік-
Що біль і радість поряд в ній мандрує...

Бажаю більше щастя і здоров'я,
Та спокою у літні вже роки,
Щоб тихо серце омивалось кров'ю,
Щоб довше не спинився плин Ріки!