Соломъяний рай

Галина Чехута
Солом'яний рай

Мені здається, всі ми на землі
Є мешканці солом'яних палаців.
Будуєм їх, щоб жити у теплі,
І маємо безмежну кількість планів.

У нас завжди є безліч різних справ,
Стараємося все зробити "супер",
І мріємо, й готуємо запас
І зовсім забуваємо про вітер.

Солом'яний жаданий рай – міраж!
Життєвий вихор вмить зруйнує стіни.
Вчорашній кайф замінить лютий жах,
За соломинку вхопимось від стріхи.

Зачепимось, щоб вижити, і знов
Шукати будем щастя в білих хмарах.
Забудем з часом демонічне зло,
З соломкою загрузнемо у справах…