Невестке...

Галина Максимова 6
Твій, Інно, День народження - це свято
В сім'ї згуртованій тобою!
Він з променів почався не зім'ятих -
Похмурість неба переміг в двобої!

Так хочеться, щоб всі майбутні дні
Не хмарились, а Світлими були,
Щоби прокинулась, а Сонечко в вікні,
Щоб негаразди поза межами злягли!

... Стрімкими кроками минулися роки,
Де було Щастя та й біди не мало..
Всього спізнала ти в житті-ріки,
Та людяність тебе не оминала!

Кому допомогла - в них душі розцвіли!
Та й Словом часто серце лікувала,
Відроджувала розум від імли,
Й сім'ю з безвиході ти завше виривала...

Хай Молодість пірнає в другу фазу,
Хай Щастя залишається в сім'ї!
І серцю хай не тонеться в образах,
А лиш співається, як можуть солов'ї!

Будь непохитною, як ти була всечасно,
Де справедливість не полишила тебе,
Бо залишатися собою - це прекрасно -
Всевишнього цілунок, дар небес!

Здоров'я бережи і не втрачай НАДІЮ
В домівку рідну повернутись знов!
Відносно доньок - хай здійсняться Мрії -
Хай ВІРА не втрачає цих основ!