Вулицi

Марина Чиянова
Вулиці вимощені серцями.
Щось чарівне станеться з нами.
Закоханість будує палаци,
Розчинятися, та не забуватись.

У цім історичнім процесі -
Відлуння грецьких містерій,
І тільки сяйво прогресу
У Вашого погляду сфері.

У весь окоєм захопитись,
Блукати у снах за руку,
Душею чемно вітатись,
Не думаючи про розлуку.