жалi

Гелена Смилянская
...та щоб плакати — бути ницим бідним,
не потреба крихти кременю,
що розсипав дідько серед площ, для голубів це зібране й зсипане,
для бруківки воно,
щоб топтати,
не для солі очей глибоких ночей

15.48
18/06/2023