Надiя

Марина Чиянова
Я не хочу, аби дощі
Поміж нами стояли стіною.
Ти приходь, лише не мовчи.
Будь і внутрішньо поруч зі мною.

Може, душу свою будував
Для паломництва мого ока.
Може, розум - найвищий дар,
Може, воля твоя - висока.

Може, гра світла та тіней
Нас з тобою обох захопить.
Відшукай мене, мов Еней,
Забери мене до Європи.