Ашрам

Марина Чиянова
Мій ашрам -
У твоєму погляді,
Коли він легший за серпанок,

І мій рай - у твоєму дотику,
Можна просто зустріти ранок,
І почути, як зорі тануть у небі
Сонцесяйних кольорів,
І відчути легкість долі
У танці вітрів...

Мій ашрам - там, де твої думки
Танцем колібрі у сяйві літа
Тремтять,
Зрозуміти їх - залюбки,
Для цього душа відкрита.

Крізь семантику снів та рим,
В доленосність картин і фонтанів
Серце лине, мов пілігрим,
Що крокує шляхом пелікана.


*Шлях пелікана - у європейському містицизмі духовний шлях, що базується на доброті й самопожертві.