Дидори дусти вафодор. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Хар лахзаро, ки дар сухбати дусти вафодор шодон будаам,

Гар кадр карда натавонистаам, нодон будаам,

Хамсухбату хамнишасту хамкадаххо бисёранд,

Лек ба дидори ёри вафодор пазмон шудаам.