Втiлення

Ващенко Вадим
---
Присвячується Людству.
---

Росте Людиною Країна.
Культура - думкою Її.
Людина з Всесвітом - єдина.
Всі мрії радісні свої

Вона присвячує Природі,
Любові, й Дружбі, і Красі...
В ній стиглії плоди мелодій
Лунають! Зберемося ж всі:

Най наша пісня заспіває!
Планета щастям най цвіте!
Колосся стигле й золоте
Собою Людство най вгощає!

Най молодь чистою росте -
Нехай розумною крокує
Вперед, у радісні віки!
Майбутнє світлеє будує!..

Щасливі будуть най роки!

Най Людство кайданів не має!
Нехай Фантазія живе!
Цінуймо Землю і Живе!
Най думка глибиной вражає!

***

Най об'єднаються Народи
В Родину спільну на Землі!
Всі мрії чистії Твої
Най здобрять свіжі дії води.

2023.06.04, Київ, атакована капіталістами Україна.