Його погляд

Марина Чиянова
Його погляд дорожчий за всі заблоковані сайти,
Його думки - легші за всі вітрила.
Його історія довша за "Сагу про Форсайтів",
Його сердце, мабуть, колись мало крила.

І тепер лежить, ніби брила льоду,
І тепер в його ритмі - всього лише шепіт друїдів,
Марно шукати в ньому небесну природу,
Варто вивести з пам'яті радіонукліди,

Зрозуміти, що це  черговий фільм-катастрофа,
Голівудський глянець сховає вади сюжету,
І почати знов римувати строфи,
Розшифровуючи каміння Розетти.