Живнiсть Людей

Владимир Шеврон
Заслужені по вії
Задіяні по вщерть
Занесені чудом
Зарослі кожухом своїх пра
 
І все-таки, по канві - повтори повторам не зичуть пам'яті
І все-таки, ті ж запахи - шкіри, огиди та мила
І всі їхні наміри - в могилах
Все-таки смертні - сильні в безсиллях
 
2023-06-21


*До Концепту: Вірші для Останніх/Стихи для Последних