Список

Марина Чиянова
Читала з Вами п'єси Едмона Ростана -
Думала, що от-от розтану.
Під Маркеса рядок живий
У душі гримів буревій.

Поранили, мов рапіра,
Вдалі цитати Шекспіра.

"Уліс" Джойса (хто про нього не чув?)
Таким неймовірно яскравим був,
І думаю вже піти відпочити,
А тут зачепили уяву
Брюсова вірші-сателіти
Про гарячий полудень Яви.