Кохання 2023

Фиона Лившиц
Житло без фільтру як на фото!
Мені звичайно варто знати, яка посада буде в червні? Мої світ вже чекає твої страх.
Я знала шчо це знову місто, де я знайшла свою любов, це вулица Миколі Гоголя, а ті все дальше від меня ...

Файна Дива З України,
;°Даша Лившиц°;