Нам остаётся только молитва

Нина Богданова
    "Родина требует себе служения настолько жертвенно чистого, что малейшая мысль о личной выгоде омрачает душу и парализует работу!" Пётр Столыпин.

     А мне хочется добавить: от непомерных амбиций у некоторых военнослужащих парализует ум. Ситуация сложилась взрывоопасная. Однако, какими бы ни были наши правители, сейчас важно единоначалие, сплочённость, дисциплина, без этого будет плохо всем. Очень плохо. Разборки во время войны - вода на мельницу врагов.


     Остаётся только МОЛИТВА БОГУ о МИЛОСТИ к нам, грешным.

     ПРЕСВЯТАЯ ТРОИЦА, СПАСИ НАС!

     Согрешихом, очисти, Господи!
     Беззаконновахом, прости, Владыко!
     Прогневахом Тя, примирися, Долготерпеливе!
     И сохрани прочее ум, совесть и сердце наше от скверн мирских,
     избави и спаси ны от многомятежныя бури страстей и грехопадений,
     вольных же и невольных, ведомых и неведомых,
     и в тихое управи пристанище веры, любви и упования жизни вечныя.

     Помяни нас в милости Твоей, Господи, даруй нам вся, яже ко спасению,
     прошения, паче же чистое и безгрешное житие;сподоби нас любити Тя, и
     боятися от всего сердца нашего,молитвами Пречистыя Владычицы нашея
     Богородицы и всех святых Твоих,яко Благ и Человеколюбец Бог еси,
     и Тебе славу и благодарение и поклонение возсылаем, со Единородным Твоим
     Сыном, и со Пресвятым и Благим и Животворящим Твоим Духом,
     ныне и присно, и во веки веков. Аминь.