Ба зодрузи Абдувосит. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Рузи мавлуди писар муборак бошад,

Садхо мавлуди дигар каторак бошад!

Бо ахли байт доим шоду хушнуд бизи,

То хар шодат дар назар хазорак бошад!